Mε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του OAK η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, είχε την Παρασκευή 15/4/2022,  η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και πιο συγκεκριμένα η Πρόεδρος κ. Μαρία Δαμανάκη και ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Κουκλάκης.

Στην διάρκεια της σύσκεψης εργασίας που είχαν οι δυο πλευρές, αναζητήθηκαν  τρόποι συνεργασίας μεταξύ του Ο.Α.Κ. και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου, σε ολόκληρη την Κρήτη. 

«Η τεχνογνωσία και εμπειρία των υπηρεσιών του Ο.Α.Κ. θα σταθούν συμπαραστάτες στο έργο της Διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. Συμφωνήσαμε με την διοίκηση της υπηρεσίας, να ξεκινήσει ανάμεσα μας, μια ουσιαστική συνεργασία, προκειμένου ο Ο.Α.Κ. να συνδράμει στο έργο της αναβάθμισης του συνόλου των κτηριακών υποδομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, σε όλο το νησί. Θα είμαστε αρωγός και θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο, προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Παπαδογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί