Ξεκίνησαν οι σχολικοί αγώνες στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκης παραβρέθηκε στην έναρξη των σχολικών αγώνων, χαιρέτησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και κήρυξε την έναρξη των αγώνων.  

Ύστερα από δύο χρόνια αποχής, λόγω της υγειονομικής κρίσης, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, ξεκινάει από σήμερα μία σειρά από αθλητικές δραστηριότητες που θα διαρκέσουν έως τη λήξη του σχολικού έτους.
Αυτές θα περιλαμβάνουν αγώνες σε διαδεδομένα και μη διαδεδομένα αθλήματα, καθώς και δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων του Νομού Ηρακλείου.

Οι πρώτοι αγώνες Αθλοπαιδιές πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο.
502 μαθητές και μαθήτριες, από 56 συνολικά Δημοτικά σχολεία πήραν μέρος σε αγωνίσματα του στίβου. Μαζί τους και μαθητές μαθήτριες των ειδικών σχολείων γεύθηκαν τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες και καταχειροκροτήθηκαν από όλους.

Η έλλειψη της κίνησης για δύο χρόνια δημιουργεί την ανάγκη να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις αθλητισμού. Και η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου έχει θέσει ως προτεραιότητα να συμβάλει σε  αυτό με κάθε τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί