Κ. Βαξεβάνης: Κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης κατά της ανακρίτριας Αλεβιζοπούλου

Αίτηση εξαίρεσης κατέθεσε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης κατά της ανακρίτριας του ειδικού δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τη στάση της.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης στο twitter, η ανακρίτρια απαίτησε να ολοκληρώσει την απολογία του σήμερα υποστηρίζοντας ότι «από κατηγορούμενος έγινε κατήγορος».

Στις αναρτήσεις ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του, «αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία».

Το σύστημα είναι σε αδιέξοδο επισημαίνει ο Κώστας Βαξεβάνης στις αναρτήσεις του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Μόλις κατέθεσα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας, η οποία απαίτησε να ολοκληρώσω την απολογία μου σήμερα δηλαδή να μην παραδώσω το σύνολο των στοιχείων. Και αυτό ενώ, (ή ίσως επειδή) , όσοι συνωμότησαν για να καλυφθεί το σκάνδαλο #Novartis σιωπούν ένοχα.

Η Ανακρίτρια είπε πως έγινα από κατηγορούμενος κατήγορος. Συμφώνησα μαζί της λέγοντας πως δεν είναι ασυνήθιστο, όταν κάποιος κατηγορείται με αβάσιμες κατηγορίες, οι ρόλοι να αντιστρεφονται.

Η απρόσμενη κίνηση της Ανακρίτριας, παραβιάζει κατάφορα τα δικαιώματά μου, αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατά τη γνώμη μου αποδεικνύει επίσης πως το σύστημα είναι σε αδιέξοδο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί