Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Άκρως χειριστική η συμπεριφορά του στην Καρολάιν» λέει η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Άκρως χειριστικός και άκρως ελεγκτικός ήταν ο καθομολογία γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απέναντι στην Καρολάιν, σύμφωνα με την σύμβουλο ψυχικής υγείας της 19χρονης, που καταθέτει σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας χαρακτήρισε κακοποιητική την συμπεριφορά του κατηγορούμενου και προς το παιδί που το τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. «Δεν σέβεται το θάνατο. Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. Το κακοποιεί βάζοντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς».

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Κάρολάιν της είχε αναφέρει ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών, αναιρώντας την πλασματική εικόνα που παρουσίαζε ο γυναικοκτόνος για τον γάμο τους.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια η Καρολάιν πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Πρόσθεσε ακόμα πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεφτιζόταν στο χαμόγελό της».

Εντύπωση προκαλεί και σήμερα η στάση του κατηγορούμενου που σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης κρατάει συνεχώς σημειώσεις καθώς, όπως έκανε και στην προηγούμενη συνεδρίαση, σκοπεύει να διατυπώσει και ο ίδιος ερωτήσεις στην μάρτυρα.

«Όταν άκουσα το έγκλημα η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάρω τη δικηγόρο μου τηλέφωνο κα να της πω ότι με αυτά που βλέπω ο σύζυγος έχει κάνει το έγκλημα. Κατέληξα εκεί γιατί είδα κάποια πράγματα που έδεναν με αυτό που είχα εντοπίσει. Πρώτα από όλα το σκυλί… Το σκυλί το λάτρευε η Καρολάιν. Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του, την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται το θάνατο. Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. Το κακοποιεί βάζοντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς» είπε στη συγκλονιστική κατάθεσή της η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Η σύμβουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην ναρκισσιστική διαταραχή που φέρεται να έπασχε ο κατηγορούμενος εκφράζοντας μάλιστα την έκπληξη της όταν την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν είδε τον κατηγορούμενο να έχει στην αγκαλιά του το μωρό χρησιμοποιώντας το, όπως είπε, σαν ασπίδα προστασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί