Ελλάδα, η αποικία των γερμανικών συμφερόντων και των απογόνων του μαυραγοριτισμού

Του Γιώργου Δημητρίου

Η Γερμανία με τους εγχώριους συνεργάτες αποτελειώνουν οικονομικά τη χώρα. Κάνουν τα πάντα για να διατηρηθεί άθικτος ο Ολιγαρχικός και ο πολιτικός βραχίονας του εγχώριου μαυραγοριτισμού.

΄΄Χώρα με ρήτρα αναπροσαρμογής και διεύρυνσης του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους να απειλείται από μεγάλους Εθνικούς κινδύνους. Ενα από τα μηνύματα του δημοψηφίσματος ήταν το αίτημα του 67% του Ελληνικού λαού ήταν  για ΄Απο-γερμανοποίηση της χώρας. ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ανταποκριθήκαμε..

Η ντροπή του φιλότουρκου Αζόφ-Ζελένζνι στο Ελληνικό και το Κυπριακό κοινοβούλιο να μας γίνει μάθημα για τα αποτελέσματα της τυφλής  χειραγώγησης του πολιτικού μας συστήματος με άθλιο τρόπο από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς. Τα ίδια με την Ουκρανία θα πάθουμε αργά ή γρήγορα και νομίζω ότι όλοι την ίδια αίσθηση έχουμε.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ του Γερμανικού πολιτικού και οικονομικού μαυραγοριτισμού στην Ελλάδα καθορίζονται εν πολλοίς από τα τρία πρόσωπα της Γερμανικής ηγεσίας τα τελευταία 70 χρόνια όπως τα περιγράφει το <<London School of Economics>>.

1)Πρώτο Γερμανικό πρόσωπο,το ναζιστικό: Οι θηριωδίες των ναζί και των Ελλήνων συνεργατών το 1941-44. Μετά το 1950 η Γερμανία έκανε μια ισχυρή προσπάθεια αποναζιστικοποίησης και εδραίωσε μιά ποιοτική Δημοκρατία. Αντίθετα, στην Ελλάδα όλοι οι εγχώριοι συνεργάτες των ναζί κρύφτηκαν πίσω από κόμματα. Δεν πλήρωσαν για τα εγκλήματά τους.

2)Δεύτερο πρόσωπο: Μέρκελ-Σόιμπλε. Από το <<London School of Economics>> ακριβής μετάφραση: ΄΄The face of Germany-το πρόσωπο της Γερμανίας΄΄ 2019 https://blogs.lse.ac.uk   

<<Το ναζιστικό πρόσωπο της Γερμανίας επανήλθε το 2015, με το πρόσχημα των Σόιμπλε- Μέρκελ οι οποίοι ήταν αδυσώπητοι στο θέμα της Ελληνικής κρίσης χρέους. Απολίτιστη και εκβιαστική συμπεριφορά να προτείνει στην Ελλάδα να εγκαταλείψει το Ευρώ. Από το 2005 οι Γερμανοί ήθελαν να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ αλλά τελικά αποφάσισαν να την εκμεταλλευτούν οικονομικά. Στην κρίση του 2015, οι Γερμανοί ενώ ήξεραν ότι το αυξανόμενο βουνό του Ελληνικού χρέους δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθεί, έριξαν άλλα 64 δις ευρώ στην Ελληνική οικονομία. Παραβίασαν αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν <<Ηθικό κίνδυνο>> προκειμένου να κερδοσκοπήσουν πάνω στους Ελληνες. Η κυβέρνηση του Τσίπρα έπεσε στην ουσία μετά τη Γερμανική εισβολή το 2015 όπου και συνθηκολόγησε. Οι Ελληνες ένιωσαν ταπεινωμένοι από τους αδυσώπητους Γερμανούς>>.

Συμπτωματικά Γερμανόφιλες πολιτικές και οικονομικές οικογένειες 1941-2015 βοήθησαν τον Σόιμπλε να ταπεινώσει τη χώρα τους με άδικες και τιμωρητικές θηριωδίες που όλοι πλέον μετά από δέκα χρόνια αναγνωρίζουν ότι ήταν σκόπιμες και άστοχες.

Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ – ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

3)Τρίτο Γερμανικό πρόσωπο σε εξέλιξη: Αν υφίσταται η Ρωσική απειλή για την Ευρώπη δείτε τι δουλειές έκανε τόσα χρόνια η Μέρκελ με Ρωσία – Τουρκία και θα καταλάβει κανείς τι θα πεί διεθνής γερμανικός μαυραγοριτισμός και τι σημαίνουν για αυτούς το ΝΑΤΟ οι Ευρωπαϊκές αξίες στην Κύπρο, το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Το Αμερικανο- Γερμανικό σχέδιο διχοτόμησης της Ανατολικής Μεσογείου είναι σε εξέλιξη με την ανοχή εγχωρίων συνεργατών. Ο Τράμπ είχε προειδοποιήσει τους Γερμανους ότι δεν μπορεί να πληρώνουν οι ΗΠΑ την Εθνική τους ασφάλεια και αυτοί να κάνουν δουλειές με τη Ρωσία. Διαλύθηκε ο Γερμανορωσικός ενεργειακός άξονας λόγω Ουκρανίας αλλά ο Γερμανοτουρκικός ενεργειακός άξονας  παραμένει αλώβητος.

Ο εταίρος φθηνής ενέργειας του χθες Ρωσία έγινε για τους Γερμανούς σήμερα ο ναζί Πούτιν που κλείνει τη στρόφιγγα του φυσικού αερίου. The game is over για τη Γερμανική ανταγωνιστικότητα. Όπως ο Τουρκόφιλος δανειστής μας Γερμανός έκλεισε σκόπιμα την τραπεζική στρόφιγγα το 2010 και τις τράπεζες το 2015 με δημόσιο χρέος 120% του ΑΕΠ. Σήμερα με δημόσιο χρέος 220% είναι όλα καλά αρκεί να βάλουν στο χέρι τα 37 δις του Ευρωπαϊκού πακέτου, αν χαρίσουμε τους λιγνίτες, αν αγοράσουμε ανεμογεννήτριες, αν δεν ζητάμε το Χιτλερικό δάνειο, ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ.

Ολα αυτά μέσα σε ένα Ελληνικό κατεχόμενο μονοφωνικό καθεστώς που αποκαλούν Δημοκρατία, να σιωπά. Οσες υποδομές δεν λεηλάτησαν οι Γερμανοί με τα μνημόνια τα παρέδωσαν προς εκμετάλλευση στους εγχώριους πολιτικούς και οικονομικούς μαυραγορίτες για τη συνεργασία τους. Αραγε και εδώ έχουμε συμμετοχή Γερμανόφιλων οικογενειών 1941-2015;

ΑΠΟΡΕΙ Η <<DEUTSCHE WELLE>> ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

Η απορία Γερμανού δημοσιογράφου της Deutsche Welle,24/03/2019, www.dw.com  θέμα, <<Oι Ελληνογερμανικές σχέσεις τον 20ο αιώνα>>. Ο Γερμανός δημοσιογράφος ρωτάει τον καθηγητή Ν. Δορδανά με έκπληξη : <<Μα γιατί οι Ελληνες μισούν τόσο πολύ τους Γερμανούς τη στιγμή που πάρα πολλοί Ελληνες στην κατοχή συνεργάστηκαν με τους ναζί. Ολη σχεδόν η Ελληνική ελίτ της εποχής ήταν ιδεολογικά αντι-κομμουνιστές και συνεργάστηκαν με χαρά με τους ναζί>>

Αν υπάρχουν απόγονοι Δοσιλόγων στην κατοχή και συμμετείχαν στη δημόσια σφαίρα είχαν  υποχρέωση να πράξουν ότι και ο Αντι-Καγγελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στη Die Zeit,2013, και άλλοι που αποκήρυξαν τη δράση των ναζί πατεράδων τους πρίν γίνουν πολιτικοί. Να γνωρίζει ο πολίτης πχ τους Ελληνες συνεταίρους του Γκέμπελς το 1941-44,αν υπάρχουν, και αν απόγονοι τους το 2015 συνεργάστηκαν με τον εγγονό του Χέρμαν Γκέρινγκ, Δρ.Σόιμπλε, για την ταπείνωση της χώρας τους όπως λέει το LSE ή μας έσωσαν όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Την Ελλάδα την κατάντησαν μια Γερμανική ρήτρα αναπροσαρμογής. Χρειάζεται άμεση Από-Γερμανοποίηση, Αντι-ολιγαρχικό Σύνταγμα σαν των ΗΠΑ και ελεύθερη αγορά για να τελειώσει τον ολιγαρχικό και πολιτικό μαυραγοριτισμό των Γερμανόφιλων οικογενειών, αν υπάρχουν. Δηλαδή τις γερμανικές αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.

Οι ΗΠΑ είναι οι άλλοι εκβιαστές που μας ελέγχουν γεωπολιτικά με την απειλή να ξαμολήσουν το “τουρκικό σκυλί” στο Αιγαίο αν δεν υπακούμε. Δεν εχουν κανένα σεβασμό σε αξίες και στο διεθνές δίκαιο αλλά δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το γεωπολιτικό αυτό τέρας.

Στον γερμανικό οικονομικό μαυραγοριτισμό, εγχώριο και βερολινέζικο, που μας αφήνει άφραγκους και καταχρεωμένους γιατί πρέπει να υποκύψουμε;

ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ

Ο Μητσοτάκης έφερε ανάπτυξη με ρήτρα αναπροσαρμογής. Συμβολικά, έφερε την ανάπτυξη με ρυθμούς<<Σάκη Ρουβά>>. Κούνημα και 3 τάλαρα… Ανάπτυξη με αποδόσεις 250.000 ευρώ σε 17 λεπτά. Είτε είσαι φίλος του <<Τοξι-κούλη>> που χορεύεις στην πίστα είτε φίλος ολιγάρχης που χορεύεις με τα καρτέλ, ο συμβολικός δείκτης της ρήτρας κέρδους είναι 14.705 ευρώ το λεπτό από το δημόσιο ταμείο για κάθε συμβεβλημένο υποστηρικτή της γνωστής οικογενείας, και όχι της ΝΔ. Ανέπτυξε τις Ρήτρες αναπροσαρμογής του <<Σάκη my Love you>> κατά τοιούτον τρόπον ώστε ο πολίτης ανοίγοντας τους λογαριασμούς ενέργειας να σκίζει τα ιμάτιά του και φωνάζει σαν υστερικός :΄΄Σάκκηηηηηηηηηη..ο φίλος σου Γ@μ…@ι.΄΄

Το θέμα δεν είναι κομματικό,είναι πολιτικό, δομικό στην αγορά και ποινικό ως δράση πολιτικοικονομικής εγκληματικής οργάνωσης.

ΥΓ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 2015 ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΚΟΣ.

Δεν στήνονται τέτοιες δουλειές χωρίς εγκληματική προσυνεννόηση, με ιεραρχία, δομή, οργάνωση και εκτέλεση κ.Τσίπρα που τάχα τώρα μόνο κατάλαβατε ότι υπάρχουν κλεπτόδεντρα. Θα αλλάξετε με αντι-ολιγαρχικούς νόμους τα ολιγοπώλια με την ελεύθερη αγορά τύπου ΗΠΑ ή θα τα αφήσετε αλώβητα όπως το 2015; Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι για δεύτερη φορά δεν θα τιμωρήσετε αυτή την εγκληματική προσυνεννόηση μέσα από εξέταση Ειδικού Δικαστηρίου. Ζήσαμε το πρώτο ξέπλυμα, προς θεού όχι δεύτερο. Tώρα που χρειάζεται το κίνημα “δεν πληρώνω” στην ενέργεια γιατί υπάρχουν κλεπτόδεντρα στις ρήτρες αναπροσαρμογής που ο ίδιος καταγγέλετε, ζητήστε από τον κόσμο να πληρώσει το ρεύμα και όχι τις ρήτρες άσχετα αν δεν θα σας πιστέψει κανείς. Δεν μπορεί η χώρα να ταλαιπωρείται είτε από γνωστούς Γερμανόδουλους είτε από Γερμανοβασανισμένους σαν εσάς. Απο-μαυραγοριτισμό κάντε στη χώρα για να έχετε αυτή τη φορά ένα ουσιαστικό λόγο να κυβερνήσετε με αξιοπρέπεια.

YΓ2. Βρε Παύλο Πολάκη, κάλεσε από το βήμα της Βουλής τους απογόνους συνεργατών των Γερμανών, αν υπάρχουν, να κάνουν ό,τι έκαναν τα ναζιστόπαιδα στη Γερμανία. Αν το είχατε κάνει ίσως να μη μπορούσαν να συνεργαστούν με τον Σόιμπλε φορώντας ΄΄κουκούλα. Να μάθει ο πατριώτης που τους ψηφίζει το αμετανόητο αυτών των οικογενειών… Αν υπάρχουν… Οι αχυράνθρωποι τύπου Ζελένσκι οδηγούν σε Εθνικές τραγωδίες, ας πάρουμε το μάθημά μας. Οχι άλλη δουλικότητα..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί