Στις εκδηλώσεις του «Run Greece – Ηράκλειο 2022» αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Στις εκδηλώσεις του “Run Greece-Ηρακλειο 2022”, που διεξήχθησαν το διήμερο 9-10 Απριλίου, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κρήτης, ξεκίνησαν το Σάββατο με τις βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του νησιού, καθώς και πλήθους παραγόντων του στίβου. Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Συντυχάκης καλέστηκε από τους διοργανωτές να βραβεύσει τον Παναγιώτη Αντωνακάκη, πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, τον Γιώργο Γιατρουδάκη, γενικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ καθώς και τη Μαρία Παγκάλου, αντιπρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Την Κυριακή, ο Μανώλης Συντυχακης παραβρέθηκε στην εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων. Στις δηλώσεις του, τόνισε: “Χαιρετιζουμε την γιορτή του μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κρήτης, με τη συμμετοχή δύο και πλέον χιλιάδων ερασιτεχνών αθλητών. Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά δικαίωμα για τους πολλούς. Καθήκον της πολιτείας είναι να εξασφαλίζει μαζική καθολική πρόσβαση του λαού σε σύγχρονες και οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Κυβέρνηση και Περιφέρεια φέρουν σοβαρή ευθύνη για την έλλειψη υποδομών, όπως για παράδειγμα την έλλειψη χώρου προπόνησης για τους αθλητές σφαιροβολίας στο Νομό Χανίων, καθώς και για την κατάσταση των υπαρχόντων (ταρτάν στίβου Σταδίου Ελευθερίας κτλ), όπως αναδείχθηκε και στην εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της Κρήτης. Χαιρετίζουμε τον αγώνα δρόμου που προάγει την ειρήνη, την αλληλεγγύη, το δικαίωμα στην άθληση.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί