Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ Ηρακλείου

     Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει την απεύθυνσή της με πολιτικές συγκεντρώσεις, για να κάνει γνωστές τις θέσεις του Κόμματος ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, που διεξάγεται στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά και για τα ζητήματα της ακρίβειας, της υγείας, του πετσοκομμένου εισοδήματος. Συγκεκριμένα:

  • Την Δευτέρα 11/4 θα πραγματοποιηθεί Πολιτική Συγκέντρωση στην Πλατεία Αγ. Νικολάου στην Αλικαρνασσό, στις 7:00μμ, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
  • Την Τετάρτη 13/4 θα πραγματοποιηθεί Προβολή του ντοκιμαντέρ Μακρόνησος «Μπόλικη πέτρα. Μπόλικη καρδιά», στο Πολύκεντρο Δήμου Φαιστού, στις 7:00μμ.
  • Την Πεμπτη 14/4 θα πραγματοποιηθεί Πολιτική Συγκέντρωση στο Πάρκο δίπλα στο γήπεδο 5×5 των Δειλινών, στις 7:00μμ, με ομιλητή τον Χριστοφοράκη Γιάννη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης.
  • Την Παρασκευή 15/4 θα πραγματοποιηθεί Πολιτική Συγκέντρωση στην Πλατεία Νίκαιας, στις 7:00μμ, με ομιλήτρια την Ανδρουλάκη Λίνα, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.
  • Το Σάββατο 16/4 θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση της ΚΟ Υγείας με θέμα: «‘‘Νέο’’ ΕΣΥ- φτιαγμένο από τα παλιά υλικά της εμπορευματοποίησης. Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία των σύγχρονων αναγκών μας.» στην Παλιά Λαχαναγορά, στις 6:00 μμ, με ομιλητή τον Σιδέρη Γιώργο, μέλος τη Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί