Εκκίνηση στο RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022

Την εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022 έδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, το πρωί της Κυριακής 10 Απριλίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 δρομείς και ο Δήμαρχος στις δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του :

«Τo RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Οι σχεδόν δυο χιλιάδες συμμετοχές επιβεβαιώνουν ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αγκαλιάζουν τα οφέλη της άθλησης, πράγμα που είναι βασική στόχευση της πολιτικής μας όσον αφορά στον μαζικό αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνεισέφεραν στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης. Ως Δήμος Ηρακλείου στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε σταθερά και εμπράκτως το RUN GREECE με τις υπηρεσίες, και το έμψυχο δυναμικό μας». 

Στην εκκίνηση των δέκα χιλιομέτρων παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς στελέχη του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Τον αγώνα διοργανώνουν, 

ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές το Δήμο Ηράκλειου και την  Περιφέρεια Κρήτης, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική  και τοπικούς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές και το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί