Μνήμες της δικτατορίας Μεταξά στην έναρξη του φόρουμ των Δελφών, που οργάνωσε Η “Αγωγή” του Γεωργιάδη! (βίντεο)

Στις πιο σκοτεινές στιγμές της ελληνικής δεξιάς παρέπεμπε η τελετή έναρξης του φόρουμ των Δελφών που οργάνωσε η Ελληνική Αγωγή του Άδωνη Γεωργιάδη – και στην οποία μάλιστα τοποθέτησε και το γιό του.

Όπως γράφει το info-war.gr, παιδιά με μπλε στολές και γραβάτες, που θύμιζαν κάτι ανάμεσα σε στελέχη επιχειρήσεων και μέλη της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΟΝ) του δικτάτορα Μεταξά, παπαγάλιζαν αποσπάσματα από τα δελφικά παραγγέλματα, όπως το Γονεῖς αἰδοῦ (να σέβεσαι τους γονείς σου) Νόμῳ πείθου (να υπακούς στο νόμο) και Θνῆσκε ὑπέρ πατρίδος (να πεθαίνεις για τη πατρίδα σου).

Στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων τον «εθνικό κορμό» εκπροσωπούσαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου και η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Έχει ενδιαφέρον ότι ορισμένα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν το γεγονός χρησιμοποιήσαν πανομοιότυπες εκφράσεις στους τίτλους τους όπως «η συγκινητική έναρξη» κ.ο.κ.

Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από την εμφάνιση μέλους του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στην Βουλή και η κυβέρνηση της ΝΔ και τα στελέχη της έρχονται για ακόμη μια φορά να επιβεβαιώσουν τις ακραίες…θέσεις τους!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί