Η Νέα Δημοκρατία ξεπλένει και τον Κασιδιάρη μετά το φασιστικό Αζόφ

Τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία με το φιάσκο της ομιλίας Ζελένσκι στη Βουλή με τη συμπερίληψη μελών του ναζιστικού Αζόφ πασχίζουν να ξεπεράσουν στη Νέα Δημοκρατία, φτάνοντας στο σημείο να ταυτίσουν τον Αλέξη Τσίπρα και σχεδόν όλα τα κόμματα της Βουλής με τον καταδικασμένο ναζί Ηλία Κασιδιάρη, ξεπλένοντας έτσι τον χρυσαυγίτη.

Την ταραχή της Νέας Δημοκρατίας και τη κυβέρνησης για την εξευτελιστική συνεδρίαση της Βουλής, που με ευθύνη του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Βουλής εμφανίστηκαν μέλη του ναζιστικού τάγματος του Αζόφ στο πλαίσιο του μηνύματος Ζελένσκι προδίδει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που φτάνει στο σημείο να ταυτίσει την αξιωματική αντιπολίτευση, το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25 αλλά και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, με τον καταδικασμένο ναζί Ηλία Κασιδιάρη.

Ο τελευταίος, σε μία ανάρτηση μνημείο υποκρισίας και ειρωνείας, αναφέρει πως «σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζί, φασίστες και εχθροί της δημοκρατίας. Είναι η συμμορία του Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας». Την ανάρτησή του αυτή επισυνάπτει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, μαζί με αυτή του Αλέξη Τσίπρα που ασκεί πολιτική στην κυβέρνηση για το χθεσινό φιάσκο.

«Η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση. Την απόλυτη ευθύνη φέρει ο ΠΘ. Μίλησε για ιστορική ημέρα αλλά είναι ιστορική ντροπή. Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομ΄νεη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή» ανέφερε στη δική του ανάρτηση ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ταυτιζοντας στη συνέχεια όλη την αντιπολίτευση με τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη.

«Η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜεΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή. Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η.Κασιδιάρης. Η «πάνω πλατεία», συναντιέται ξανά με την «κάτω πλατεία». Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012» καταλήγει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί