Φρίκη για 10χρονο κοριτσάκι στη Νέα Σμύρνη – Θύμα άγριας κακοποίησης από τον πατέρα της

Η μητέρα είχε φύγει από την οικογένεια και το κορίτσι ζούσε μόνο με τον πατέρα του, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, ενώ τη βίαζε επανειλημμένα – Το παιδί έχει εμφανή σημάδια από εγκαύματα στα χέρια του, καθώς ο πατέρας της φέρεται να την έβαζε πάνω σε αναμμένα μάτια κουζίνας

Έναν συνεχιζόμενο εφιάλτη ζούσε δεκάχρονο κορίτσι στη Νέα Σμύρνη στα χέρια του πατέρα της με τα σημάδια της άγριας κακοποίησης να είναι εμφανή στο σώμα του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η δεκάχρονη ζούσε μόνη με τον 47χρονο πατέρα της, καθώς η μητέρα είχε φύγει από την οικογένεια, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, ενώ τη βίαζε επανειλημμένα.

Η καταγγελία έγινε αρχικά στο τμήμα ασφαλείας και στη συνέχεια στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον 47χρονο. Πληροφορίες που μετέφερε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο δράστης ομολόγησε και έχει ήδη προφυλακιστεί με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο δράστης παραδέχθηκε την άγρια σωματική βία, ενώ αρνείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του, ωστόσο ο βιασμός φέρεται να έχει αποδειχθεί από τις ιατροδικαστικές έρευνες.

Ο βασανισμός ήταν τέτοιος που το δεκάχρονο έχει εμφανή σημάδια από εγκαύματα στα χέρια του, καθώς ο πατέρας της φέρεται να την έβαζε πάνω σε αναμμένα μάτια κουζίνας.

Το άτυχο παιδί βρίσκεται στο Παίδων και παρακολουθείται από γιατρούς και παιδοψυχολόγους, ενώ δεν είναι προς το παρόν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί