Η αμηχανία Πλεύρη την στιγμή που τον ρωτούν για την ομιλία μέλους του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στη Βουλή (Βίντεο)

Μια ημέρα μετά την ιστορική ντροπή και το προκλητικό ατόπημα κατά του Κοινοβουλίου και του ελληνικού λαού με την ομιλία νεοναζί από το ένοπλο τάγμα του Αζόφ και τα κυβερνητικά στελέχη επιμένουν να παριστάνουν ότι δεν έγινε και τίποτα.

Όπως για παράδειγμα ο Θάνος Πλεύρης που εμφανίστηκε στο OPEN και ρωτήθηκε εάν ήταν προσβλητική η παρουσία του νεοναζί στη Βουλή και εάν μπορούσε να αποφευχθεί.

Η απάντηση του υπουργού Υγείας είναι χαρακτηριστικό δείγμα της αντίληψης που έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την βαρύτατη πρόκληση και προσβολή.

Δείτε επίσης: Νομιμοποιεί το νεοναζιστικό τάγμα Αζόφ η κυβέρνηση: Σιγή ιχθύος από τον Πρωθυπουργό, επίθεση στην αντιπολίτευση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ο Θάνος Πλεύρης έχασε τα λόγια του (σ.σ δείτε από το λεπτό 1:05 και μετά του βίντεο), δεν τόλμησε καν να αναφερθεί στο ένοπλο τάγμα του Αζόφ, πολύ περισσότερο σε φασίστες νεοναζί.

Και τελικά είπε εμμέσως πλην σαφέστατα πως δεν ήταν προσβλητική η παρουσία του νεοναζί στη Βουλή αλλά «ατυχής η όποια παρουσία τρίτου ατόμου» και άρα «δεν έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια αναφορά στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Aυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί