ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατά Οικονόμου: Ενοχλεί την κυβέρνηση που ο Αλ. Τσίπρας συγκρίνει την κατεχόμενη Ουκρανία με την κατεχόμενη Κύπρο

Η σύγκριση της κατεχόμενης Ουκρανίας με την κατεχόμενη Κύπρο που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στο ΚΡΗΤΗ TV μιλώντας για δυο μέτρα και δυο σταθμά, ενόχλησε ιδιαίτερα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία δια του κυβερνητικού εκπροσώπου επιδόθηκε στην προσφιλή της τακτική της αναπαραγωγής fake news, περί προσβολής του ουκρανικού λαού από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνει λόγο για θράσος του κυβερνητικού εκπροσώπου που αναπαράγει fake news και επισημαίνει ότι ξαφνιάζει το πόσο πολύ ενοχλεί την κυβέρνηση η σύγκριση της κατεχόμενης Ουκρανίας με την κατεχόμενη Κύπρο.

Αναλυτικά η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στον κυβερνητικό εκπρόσωπο 

«Το θράσος του κυβερνητικού εκπροσώπου να αναπαράγει fake news ότι δήθεν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προσέβαλε τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και εναντιώθηκε σε στοχευμένες κυρώσεις δε μας ξαφνιάζει. Άλλωστε οι ανακοινώσεις του εμπεριέχουν συνήθως ψέματα και ανακρίβειες.

Αυτό που μας ξαφνιάζει είναι το πόσο πολύ φαίνεται τελικά να ενοχλεί την κυβέρνηση που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει την κατεχόμενη Ουκρανία με την κατεχόμενη Κύπρο. Και μιλά για δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Αλλά από μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που χωρίς να ρωτήσει κανέναν στέλνει επιθετικό πολεμικό υλικό στην Ουκρανία και εκθέτει τη χώρα σε κινδύνους, δε μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί