Κρήτη: Συνελήφθη αφού χτύπησε τη σύζυγο και τη πεθερά του

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μεσήλικας άνδρας σε χωριό του Δήμου Αγίου Νικολάου μετά από καταγγελία της πεθεράς του για βιαιοπραγία εις βάρος της ίδιας και της συζύγου του, η οποία μάλιστα έχει μορφή αναπηρίας, μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ανατολή από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεαπόλεως και αρχικά μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Νεαπόλεως.

Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου, όπου και θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι αύριο το πρωί, οπότε και θα βρεθεί στο Δικαστικό Μέγαρο στη Νεάπολη όπου και θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της εξύβρισης, των σωματικών βλαβών σε συνδυασμό με το νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρνείται ότι προέβη σε βίαιες πράξεις.

anatolh

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Συνελήφθη αφού χτύπησε τη σύζυγο και τη πεθερά του”

  1. Να πάει φυλακή να μάθει

    Ασκώντας βία και να έχεις δίκιο το χάνεις. Δυστυχώς όταν ένα ζευγάρι είναι πολύ κοντά σε πεθερικά δεν έχει μέλλον. Πρέπει να βγεις από τη γκρίζα ζώνη και να επιλέξεις να είσαι με τους γονείς ή τον/την σύζυγό. Η μαμά μου ήταν φαινομενικά πολύ κουλ στο στιλ ανατροφής της. Μας προστάτευε και μας στήριζε πολύ, χωρίς να μας καταπιέζει. Όταν όμως μεγάλωσα, διαπίστωσα ότι έτριβε τα χέρια της να παντρευτώ πλούσιο… Γι αυτό με μεγάλωσε τόσο πριγκιπικα, σαν τη μάγισσα στο παραμύθι που παχαινε τα παιδάκια στο κλουβί για να τα φάει… Είχα γνωρίσει ένα παιδί, ο οποίος ήταν γιος εύπορων ξενοδόχων, αλλά είχε ψυχολογικά προβλήματα και μόλις είχε επιβιώσει από απόπειρα. Ακόμα με κατηγορεί η μαμά για τα λάθη που έκανα και δεν κατάφερα να τον… τυλίξω. Αργότερα έβγαινα με κάποιον άλλο ο οποίος είχε πλήρες πρόβλημα ανικανότητας. Η μαμά το ήξερε αλλά όχι μόνο δεν το θεωρούσε σοβαρό, αντίθετα με συμβούλευε να βάζω αιλαινερ για να του αρέσω! Τελικά με απέρριψε αυτός γιατί είχα… παιδί. Όταν όμως με είδε ευτυχισμένη με τον άντρα της επιλογής μου, έκανε τα πάντα να διαλύσει τη σχέση. Η παράνοια που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μπορεί να καταστρέφει ανθρώπους και ζευγάρια… Δεν θέλουν πάντα το καλό μας τα πεθερικά, γιατί απλά δεν ξέρουν τι είναι καλό για μας…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί