Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ Ηρακλείου

     Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει την απεύθυνσή της στο λαό με περιοδείες σε χώρους δουλειάς, εκδηλώσεις και πολιτικές συγκεντρώσεις, για να κάνει γνωστές τις θέσεις του Κόμματος ενάντιαστον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, που διεξάγεται στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά και για τα ζητήματα της ακρίβειας, της υγείας, του πετσοκομμένου εισοδήματος. Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 5/4 θα πραγματοποιηθεί:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα εμπορικά καταστήματα στην Ιωνίας, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Χιώτη Τάσο, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 7/4 θα πραγματοποιηθεί:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες, στις 8:30 πμ, με επικεφαλής τον Φλουρή Χάρη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

Το Σάββατο 9/4 θα πραγματοποιηθούν:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο Rinella στου Κοκκίνη Χάνι, στις 2:30μμ, με επικεφαλής τον Κουτάντο Παντελή, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.
  • Εκδήλωση της ΤΕ Ηρακλείου με θέμα: «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022. Η ‘‘ βαριά βιομηχανία’’ για τα κέρδη των τουριστικών ομίλων στις πλάτες των εργαζομένων και των επαγγελματιών», στην Παλιά λαχαναγορά, στις 6:30μμ, με ομιλητή τον Στεφανάκη Γιώργο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10/4 θα πραγματοποιηθούν:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο Caldera στην Ανάληψη Χερσονήσου, στις 2:30μμ, με επικεφαλής τον Κουτάντο Παντελή, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.
  • Πολιτική συγκέντρωση των ΚΟ Χερσονήσου-Μινώα και κατασκευών, στην ταβέρνα «Το παραδοσιακό» στου Κοκκίνη Χάνι, στη 1:00μμ, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης,βουλευτή Ηρακλείου και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Την Δευτέρα 11/4 θα πραγματοποιηθεί:

  • Πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Αγ. Νικολάου στην Αλικαρνασσό, στις 7:00μμ, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης,βουλευτή Ηρακλείου και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Την Τετάρτη 13/4 θα πραγματοποιηθεί:

  • Προβολή του ντοκιμαντέρ Μακρόνησος «Μπόλικη πέτρα. Μπόλικη καρδιά», στο Πολύκεντρο Δήμου Φαιστού, στις 7:00μμ.

Την Παρασκευή 15/4 θα πραγματοποιηθεί:

  • Πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Νίκαιας, στις 7:00μμ, με ομιλήτρια την Ανδρουλάκη Λίνα, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.

Το Σάββατο 16/4 θα πραγματοποιηθεί:

  • Εκδήλωση της ΚΟ Υγείας με θέμα: «‘‘Νέο’’ ΕΣΥ- φτιαγμένο από τα παλιά υλικά της εμπορευματοποίησης. Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία των σύγχρονων αναγκών μας.» στην Ανδρόγεω, στις 6:30μμ, με ομιλητή τον Σιδέρη Γιώργο, μέλος τη Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί