Παγκρήτια κινητοποίηση συνταξιούχων στις 15 Απριλίου στο Ρέθυμνο

Με επιτυχία, μαζικότητα και αποφασιστικότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Απρίλη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 10.30 π.μ. η Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνταξιουχικών Σωματείων και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Από μέρους της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Πάλμος Παναγιώτης που έκανε την εισηγητική ομιλία και από την Ομοσπονδία του ΟΑΕΕ ο οργανωτικός γραμματέας Κολοβός Χρήστος. 

Αποφάσισαν παγκρήτια κινητοποίηση στις 15 Απρίλη στο Ρέθυμνο και να στηρίξουν με την συμμετοχή τους τις απεργιακές συγκεντρώσεις των εργατικών σωματείων.  

Η ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου:

Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καλεί σε μαζική συμμετοχή όλους τους συνταξιούχους  στην απεργιακή συγκέντρωση των εργατικών σωματείων την Τετάρτη 6 Απρίλη στο Ηράκλειο στις 10π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας για να στηρίξουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας και να εκφράσουμε αγωνιστικά την δυσαρέσκειας μας για την ακρίβεια που μας τσακίζει, για την εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις ολέθριες συνέπειες στα εργατικά-λαϊκά νοικοκυριά.

«Όλοι στην απεργία ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο» 

«Όλοι στους δρόμους ξεσηκωμός, να μην πεινάσει ο λαός»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί