Τριπλάσια σε σχέση με το 2016 τα μέλη που εξέλεξαν τους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Το πρώτο μεγάλο βήμα για την πολιτική αλλαγή και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές», αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη διαδικασία εκλογής συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, από την Παρασκευή μέχρι και το βράδυ της Κυριακής δεκάδες χιλιάδες μέλη, τριπλάσιος αριθμός από το αντίστοιχο συνέδριο του 2016, προσήλθαν στις Οργανώσεις Μελών τους σε όλη την Ελλάδα για να εκλέξουν 5.000 συνέδρους.

«Η εκλογή των συνέδρων αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή, για την πολιτική αλλαγή και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε σημερινή του (4/4) ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΟΜ Αμπελοκήπων για την εκλογή συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ψήφισε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.

Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για τη μεγάλη ανατροπή, την μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές, προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, σε μια περίοδο που δυστυχώς εκ νέου χειμάζεται. Είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί