«Συνθήκες Ανασφάλειας, Όραμα Ανατροπής: Η Νεολαία στο Επίκεντρο»: Η εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου με τον Ν. Ηλιόπουλο

Το Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου η εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου με τίτλο “Συνθήκες Ανασφάλειας, Όραμα Ανατροπής: Η Νεολαία στο Επίκεντρο”. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, τοπικές οργανώσεις και εκπρόσωποι φορέων του Ηρακλείου, ενώ μεγάλη απήχηση είχε και η μετάδοση live διαδικτυακά στη σελίδα της οργάνωσης.

Η ανακοίνωση της Νεολαίας Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Το Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου η εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου με τίτλο “Συνθήκες Ανασφάλειας, Όραμα Ανατροπής: Η Νεολαία στο Επίκεντρο”. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, τοπικές οργανώσεις και εκπρόσωποι φορέων του Ηρακλείου, ενώ μεγάλη απήχηση είχε και η μετάδοση live διαδυκτιακα στη σελίδα της οργάνωσης.
Την εκδήλωση άνοιξε η γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Φαίδρα Καρούτσου, ενώ στη συνέχεια πλαισίωσαν με χαιρετισμούς προς την εκδήλωση οι 3 βουλευτές του νομού μας, Σωκράτης Βαρδάκης , Χάρης Μαμουλάκης και Νίκος Ηγουμενίδης,ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου κ. Σ. Βοργιάς, καθώς και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης και το μέλος Πολιτικού Γραφείου ΣΥΡΙΖΑ και  ο πρώην βουλευτής Σπύρος Δανέλης.
Την εισήγηση της εκδήλωσης παρουσίασε ο αναπληρωτής γραμματέας της οργάνωσης, Σταμάτης Τσούμαρης, ο οποίος και έδωσε την σκυτάλη στους κεντρικούς ομιλητές και καλεσμένους της εκδήλωσης, τον πρώην υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και νυν Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νάσο Ηλιόπουλο καθώς και τον Γραμματέα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Βλαχάκη.Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του εκπροσώπου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Νάσου Ηλιόπουλου  σε φορείς με συνοδεία εκπροσώπου του Σωκράτη Βαρδάκη,το βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη,τον πρώην βουλευτή Σπύρο Δανέλλη και τη γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Φαίδρα Καρούτσου.  Οι φορείς ήταν οι εξής:Αναπτυξιακή Ηρακλείου  με συντονίστρια τη Δήμητρα Καμπέλη,Πανεπιστήμιο Κρήτης  συνομιλία  με τον πρύτανη Γ. Κοντάκη και αντιπρύτανη Μιχάλη Παυλίδη  και συνομιλίες με θεσμούς ,τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη και τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Η. Στέλιο Βοργιά.
Παρά τις δύσκολες συγκυρίες που όλοι βιώσαμε και βιώνουμε, η ενεργός συμμετοχή σε εκδηλώσεις και διαδικασίες της οργάνωσής μας παραμένει στις υψηλές προτεραιότητές μας, τόσο εντός του πλαισίου εσωτερικών διεργασιών για το συνέδριο του κόμματός μας το προσεχές διάστημα, όσο και για το διαρκές άνοιγμα στην κοινωνία και την επακόλουθη ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη. 
Ας είμαστε όλες και όλοι έτοιμοι για τον διαρκή αγώνα που έχουμε μπροστά μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί