Μάχη με τις φλόγες στο Λιβαδάκι Ηλείας

Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς που ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ζαχοβούνι της Ηλείας ανάμεσα σε Λιβαδάκι και Πτελέα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αναζωπύρωση πυρκαγιάς το βράδυ της Δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή Λιβαδάκι, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία. Από το μεσημέρι ξέσπασαν φωτιές στο Μπισχίνι Ζαχάρως και στο Λιβαδάκι Καλλιθέας του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Στο Μπισχίνι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Το πύρινο μέτωπο αυτή την ώρα βρίσκεται σε ένα λόφο, ανάμεσα στις κοινότητες Λιβαδάκι και Πτελέα, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο έχουν ενισχυθεί και συνολικά επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 27 οχήματα. Στο Λιβαδάκι ενώ αρχικά έγινε περιορισμός της φωτιάς το βράδυ αναζωπυρώθηκε.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι η φωτιά παρουσιάζει νέες εστίες και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή αναμένεται να μεταβεί και κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού, για να ερευνήσει τα αίτια της φωτιάς.

Όπως έγινε γνωστό η πυροσβεστική εισηγήθηκε την απομάκρυνση των κατοίκων από το Λιβαδάκι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί