Έκοψαν το ρεύμα σε 92χρονη γυναίκα με συσκευή οξυγόνου – Για χρέος κάτω από 500 ευρώ 

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που δείχνει την παντελή απουσία ενσυναίσθησης προχώρησε ο Χρήστος Γρηγορόπουλος που διαπίστωσε ότι έκοψαν το ρεύμα στην 92χρονη μητέρα του η οποία χρειάζεται συνεχώς παροχή οξυγόνου λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Η 92χρονη μένει σε ένα ορεινό χωριό της Μεγαλόπολης και αν και ο γιός της πλήρωνε μετά από ρύθμιση 120 ευρώ το μήνα, ο πάροχος προχώρησε στο κόψιμο του ρεύματος και μάλιστα μεσημέρι Παρασκευής που δεν υπήρχε η δυνατότητα ακόμα κι αν γινόταν πληρωμή να γίνει και άμεσα επανασύνδεση του ρεύματος.

Ο Χρήστος Γρηγορόπουλος κατήγγειλε ότι προχώρησαν στη διακοπή της παροχής ρεύματος αν και στον λογαριασμό αναφέρεται η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, δηλαδή ότι χρειάζεται συνεχή παροχή οξυγόνου ενώ το χρέος είναι κάτω από 500 ευρώ.

Η ηλικιωμένη που πάσχει και από άνοια μεταφέρθηκε από τον γιό της στο νοσοκομείο μετά τη διακοπή της παροχής ρεύματος καθώς όπως είπε δεν είχε άλλη λύση για τη φροντίδα της.

Ο Χρήστος Γρηγορόπουλος, επεσήμανε μιλώντας στο OPEN, πως με την εκρηκτική αύξηση στην τιμή του ρεύματος είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί στους ιδιαίτερα αυξημένους λογαριασμούς γι’ αυτό και είχε προχωρήσει σε ρύθμιση την οποία εξυπηρετούσε κανονικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί