Ζελένσκι προς μητέρες Ρώσων στρατιωτών: «Δείτε τι μπάσταρδους έχετε μεγαλώσει!»

Mε ύβρεις κατά των ρώσων στρατιωτών σχολίασε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι τις σκληρές εικόνες με δεκάδες πτώματα να κείτονται στους δρόμους της πόλης Μπούτσα κοντά στο Κίεβο και απευθυνόμενος στις μητέρες τους.

«Μητέρες Ρώσων στρατιωτών δείτε τι μπ@@ μεγαλώσατε» δηλώνει σε ανάρτησή του στο Telegram.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας κατηγορεί πρώτα τη Δύση δεν ενέταξε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ το 2008.

«Βουκουρέστι, Διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. 3 Απριλίου πριν από 14 χρόνια. Υπήρχε μια ευκαιρία να αποτραπεί (σ.σ η εισβολή), έτσι ώστε να μην έρθει η Ρωσία. Μπούκα, περιοχή Κιέβου. Τώρα. Ήρθε η Ρωσία» δηλώνει ο ουκρανός πρόεδρος και προσθέτει:

«Οι μητέρες των Ρώσων στρατιωτών πρέπει να το δουν αυτό. Δείτε τι μπάσταρδους έχετε μεγαλώσει. Δολοφόνοι, πλιατσικολόγοι, χασάπηδες».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ουκρανός πρόεδρος ανάρτησε φωτογραφίες θηριωδιών στην πόλη.

Ο Ζελένσκι εξάλλου κατηγόρησε τη Ρωσία για γενοκτονία στη χώρα του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Face the Nation του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS.

«Πράγματι, πρόκειται για γενοκτονία. Η εξόντωση ολόκληρου του έθνους και του λαού. Έχουμε περισσότερες από 100 εθνικότητες (στην Ουκρανία). Πρόκειται για την καταστροφή και την εξόντωση όλων αυτών των εθνικοτήτων», είπε ο Ζελένσκι.

«Είμαστε οι πολίτες της Ουκρανίας και δεν θέλουμε να υποταχθούμε στην πολιτική της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Για αυτόν τον λόγο μας καταστρέφουν και μας εξοντώνουν», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί