Στον κόσμο τους: Καλπάζουν ακρίβεια και πληθωρισμός αλλά o Γεωργιάδης βλέπει… “καλή οικονομική χρονιά”!

Με τη… δέσμευση ότι το 2022 θα είναι μια “καλή οικονομική χρονιά” για την Ελλάδα παρουσιάστηκε ο Αδωνης Γεωργιάδης από το βήμα του προσυνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ ισχυρίστηκε ότι οι “επενδύσεις θα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό”.

Όσον αφορά στο πάρτι των κερδοσκόπων στην αγορά με τις αθρόες ανατιμήσεις, υποσχέθηκε… «αποφασιστικότητα» και «ένταση» των ελέγχων «όπου εντοπίζεται η αισχροκέρδεια»

«Δεσμεύομαι ότι το 2022 θα παραμείνει μια καλή οικονομική χρονιά για την Ελλάδα, οι επενδύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ οι εμπορικές αποστολές που γίνονται διαρκώς, γυρίζουν πλέον με υπογεγραμμένες συμφωνίες και με νέες επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν επιπλέον θέσεις εργασίας και περαιτέρω μείωση της ανεργίας», είπε χαρακτηριστικά.

Το γεγονός ότι ο πληθωρισμός καλπάζει τουλάχιστον με 8% τον Μάρτιο όπως εκτίμηση η Εurostat, ότι πλέον η πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών και των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα – όπως έδειξε ερευνα της ΓΣΕΕ- κόβει δαπάνες ακόμα και τα τα τρόφιμα, ενώ τρεις στους τέσσερις στερούνται τη θέρμανση, όλα αυτά είναι… λεπτομέρειες. Μόνο που το “παραμύθι” της κυβέρνησης πλέον το πιστεύουν όλο και λιγότεροι….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί