Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο και μέλη Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας 

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζοντας το έργο του Ευρωπαϊκού Διαπανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας (Ε.Δ.Ι.Ε.Γ.Ο.Θ.Π.) υποστηρίζει την έκδοση της Επιστημονικής Επετηρίδας με τον τίτλο το «Υπερώον» Ρόδον το Αμάραντον. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος και καθηγητής του Ινστιτούτου πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαρνέλλος, πρώην Διευθυντής της Π.Α.Ε.Α.Η.Κ., συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.  

Παράλληλα, μετέφεραν την απόφαση του Δ.Σ. και της Συντακτικής Επιτροπής της Επετηρίδας, να συστήσουν Τιμητική Επιτροπή, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης, στην οποία να τιμηθούν και να προβληθούν, διακεκριμένα πρόσωπα της Κρήτης και καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του Εξωτερικού, οι οποίοι συνέβαλαν στην αναβάθμιση των διαπανεπιστημιακών και εκπαιδευτικών ανταλλαγών και συνεργασιών με επίκεντρο τις δράσεις του Ινστιτούτου στην Κρήτη και το εξωτερικό για την ανάδειξη της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί