Δωρεά του Ιδρύματος TUI Care Foundation στον Παγκρήτιο Σύλλογο “Η Ηλιαχτίδα”

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Ίδρυμα TUI Care Foundation εξέδωσε ο Πακρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία “Η Ηλιαχτίδα”, με αφορμή δωρεά του ιδρύματος στον σύλλογο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Κοινωφελές Ίδρυμα TUI Care Foundation στηρίζει τη δράση του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία “Η Ηλιαχτίδα”, περιλαμβάνοντας την στο Πρόγραμμα του Ιδρύματος “100 Helping Hands”.

Το Ίδρυμα TUI Care Foundation βασίζεται στη δυναμική του τουρισμού, ως μέσο για την επίτευξη του κοινού καλού, υποστηρίζοντας και δημιουργώντας νέες συνεργασίες και προγράμματα που αφενός γεννούν ευκαιρίες για τη νέα γενιά, και αφετέρου συμβάλλουν στην ανάπτυξη των τουριστικών προορισμών σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή της πανδημίας, το TUI Care Foundation δημιούργησε το Πρόγραμμα “100 Helping Hands”, προκειμένου να υποστηρίξει 100 οργανισμούς σε τουριστικούς προορισμούς που πλήγησαν σοβαρά από την πανδημία του κορωνοϊού. Στις δράσεις παροχής βοήθειας για τον κορωνοϊό συμπεριλήφθηκε και η παροχή οικονομικής στήριξης σε κοινωνικές επιχειρήσεις.

Η δωρεά από το TUI Care Foundation βοήθησε στην κάλυψη μέρους των δράσεων και των λειτουργικών εξόδων των δύο διακριτών υποστηρικτικών δομών του Συλλόγου, της Δομής Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και του Ξενώνα Φιλοξενίας “η ηλιαχτίδα”.

Η ομάδα της Ηλιαχτίδας, το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και οι εθελοντές, είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη δωρεά  από το TUI Care Foundation, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον Σύλλογό μας να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας ψυχοκοινωνική στήριξη στους ωφελουμένους του.

Εκ μέρους της Ηλιαχτίδας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Ίδρυμα TUI Care Foundation για την αναγνώριση και την υποστήριξη του έργου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί