Συνελήφθη ο ιερέας που εξαφανίστηκε μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση 3,8 εκατομμύρια ευρώ

Ο ιερέας από τα Φάρσαλα που είχε γίνει άφαντος όπως και τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ που υπεξαίρεσε συνελήφθη στα ΚΤΕΛ της Λάρισας, όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μαζί με τη γυναίκα του.

Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών και θα οδηγηθεί στις φυλακές σε εφαρμογή της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ετών για υπεξαίρεση 3,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ιερέας στις 23 Μαρτίου αφού απολογήθηκε έγινε καπνός με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες οι αστυνομικοί να τον ψάχνουν για να τον οδηγήσουν στη φυλακή.

Ο 45χρονος ιερέας ήταν εξουσιοδοτημένος για θέματα συναλλαγών από τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση 3,8 εκατ. ευρώ, μέσα από την αλλοίωση μισθολογικών καταστάσεων ιερέων και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιερέας αν και καταδικασμένος πρωτόδικα σε ισόβια είχε αποφυλακιστεί υπό όρους έχοντας εκτίσει 8,5 χρόνια στη φυλακή. Να σημειωθεί ακόμα ότι τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ της υπεξαίρεσης δεν βρέθηκαν ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί