«Ελαιόλαδο – Πυρηνέλαιο – Σπορέλαια: Σχέσεις διατροφικής αξίας και οικονομίας» – Σήμερα η διαδικτυακή ημερίδα

Η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) οργανώνει την Τρίτη 5 Απριλίου, ώρα 17.00 μ.μ. ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα:

«Ελαιόλαδο – Πυρηνέλαιο – Σπορέλαια: Σχέσεις διατροφικής αξίας και οικονομίας. Μια επίκαιρη επιστημονική συζήτηση».

Προσωρινό Πρόγραμμα

Σταύρος Βέμμος (Πρόεδρος 4Ε): Κήρυξη έναρξης

Α’ Μέρος: Σχέσεις οικονομίας-αγορά-τιμές
– Δήμητρα Αλιέως (Οικονομολόγος PhD, εμπειρογνώμων διεθνούς εμπορίου ελαιολάδου)
– Μανώλης Γιαννούλης (Πρόεδρος ΣΠΕΛ, ΕΔΟΕ)

Β’ Μέρος: Σχέσεις διατροφικής αξίας
Μπόσκου Δημήτριος (Ομότιμος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων ΑΠΘ, Ιδρυτικό και Επίτιμο μέλος 4Ε)
Δημόπουλος Κωνσταντίνος (Χημικός, Ομότιμος καθηγητής Βιοχημείας και Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ, με έρευνα στα λιποειδή και την εμπλοκή τους στη φλεγμονή και τις φλεγμονώδεις ασθένειες)
Ανδρικόπουλος Νίκος (Ομότιμος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)
Μπόσκου Γιώργος (Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας -Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)

Αναμένεται επιβεβαίωση από την Αντωνία Τριχοπούλου (Ακαδημαϊκός, Πρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας, Ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Επίτιμο μέλος 4Ε)

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα συντονίσει ο Βασίλης Ζαμπούνης (Γεωργοοικονομολόγος, συγγραφέας, δημοσιογράφος, εκδότης Ελιά & Ελαιόλαδο, Olivenews.gr).

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για όλους μέσω livestreaming στο κανάλι του Olivenews.gr στο YouTube.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί