Στο Ηράκλειο Π. Πολάκης και Χ. Σπίρτζης – Επί τάπητος η υποστελέχωση της ΔΕΥΑΗ στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Περιοδεία στο Ηράκλειο και ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον Πύργο πραγματοποιούν σήμερα, Δευτέρα, 28 Μαρτίου, οι βουλευτές και τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης και Χρήστος Σπίρτζης.

Οι δύο βουλευτές πραγματοποιούν από το πρωί συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στην πόλη του Ηρακλείου και στη συνέχεια θα επισκεφτούν τη σεισμόπληκτη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου στη Λότζια

Τα προβλήματα που υπάρχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στο γραφείο του στη Λότζια το πρωί της Δευτέρας 28 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τους πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη και Παύλο Πολάκη.

Πιο συγκεκριμένα στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα της υποστελέχωσης νευραλγικών υπηρεσιών όπως είναι η ΔΕΥΑΗ, η τεχνική και η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου καθώς και η διαχρονική έλλειψη πόρων για την εκτέλεση έργων. Ο Δήμαρχος μετέφερε τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού καθώς τα τελευταία χρόνια γίνονται μόνο αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδοτήσεων χωρίς καμιά πρόσληψη, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι σημειώνεται καθυστέρηση στην εκτέλεση έργων  λόγω  υποχρηματοδότησης. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης καθώς και τοπικά στελέχη, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης και η ΓΓ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού. 

Στη συνέχεια οι κ. Πολάκης και Σπίρτζης επισκέφτηκαν την Περιφέρεια Κρήτης, όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στη σεισμόπληκτη περιοχή του Αρκαλοχωρίου και σύσκεψη με τη συμμετοχή του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Φωτογραφία: Δημήτρης Κλαράκης – Facebook

Φωτογραφία: Δημήτρης Κλαράκης – Facebook
Φωτογραφία: Δημήτρης Κλαράκης – Facebook
Φωτογραφία: Δημήτρης Κλαράκης – Facebook

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και συναντήσεις σε χωριά της ενδοχώρας του νομού, ενώ στην περιοδεία θα συμμετάσχουν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Πύργου Μονοφατσίου, του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, με θέμα: «Οι προτάσεις μας στον τομέα της Ανάπτυξης, της Οικονομίας, της Υγείας και της Αγροτοκτηνοτροφικής Παραγωγής, για να ξαναφτιάξουμε τη χώρα που μας αξίζει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί