Συναυλία Ειρήνης: Η Αλληλεγγύη για Όλους απαντά στην εκστρατεία συκοφάντησης της ΝΔ

Η προσπάθεια υπονόμευσης της μεγάλης αντιπολεμικής συναυλίας την ερχόμενη Τρίτη, στα Προπύλαια, καλά κρατεί με τη «γαλάζια» παράταξη να ρωτά: «πόσο κοστίζει αυτή η συναυλία και ποιος πληρώνει;» και τους διοργανωτές να απαντούν «στο κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ».

Το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. θέτει το ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ «μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση της σχέσης του με την ΜΚΟ που διοργανώνει την αποκαλούμενη “Συναυλία Ειρήνης”, όπου δεν γίνεται καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή και απενοχοποιεί τον θύτη εξομοιώνοντάς τον με το θύμα».

Η απάντηση ήρθε από την «Αλληλεγγύη για Όλους» που αρχικά απορεί «με την ανικανότητα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας να εντοπίσει» σε τρία  τουλάχιστον δελτία τύπου-ανακοινώσεις-καλέσματα  της, την σαφή καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, παραθέτοντας τα Δ.Τ..


https://www.solidarity4all.gr/el/news/sygkentrosi-anthropistikis-voitheias-gia-tin-oykrania,

https://www.solidarity4all.gr/el/news/synaylia-eirinis-2903-stis-2000-na-stamatisei-o-polemos-stin-oykrania-allileggyi-stoys,

https://www.facebook.com/solidarity4all/videos/1032181934319342/


«Δεν ξέρουμε πιο από τα δύο ισχύει και πιο είναι χειρότερο, το ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να κατανοήσουν το σαφές περιεχόμενο μίας ανακοίνωσης ή  ότι απλώς σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνητικού κόμματος αποκαλύπτεται, ποιος  βρίσκεται πίσω από το όργιο διαστρέβλωσης,  παραχάραξης και συκοφαντίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν» σημειώνουν από την «Αλληλεγγύη».

Ως προς το ερώτημα που τέθηκε, απαντούν:«Θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια και συνεισφορά όλων των συντελεστών της».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί