Οι μαθητές των φροντιστηρίων του Ηρακλείου στο ΕΛΜΕΠΑ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων Ημερών Γνωριμίας (Open Days) για τα Λύκεια της Κρήτης, το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) συνδιοργανώνει με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου «Πλάτων», Ημέρα Γνωριμίας για τους μαθητές των φροντιστηρίων.

Η επίσκεψη των μαθητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 το απόγευμα. Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι περίπου 300 ενδιαφερόμενοι (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε υποδομές του ΕΛΜΕΠΑ που έχουν σχέση με την εκπαιδευτική και φοιτητική ζωή (βιβλιοθήκη, κλειστό γυμναστήριο, ερευνητικά εργαστήρια, κ.ά.) και στη συνέχεια να μάθουν για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΕΛΜΕΠΑ μέσα από ολιγόλεπτες παρουσιάσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου με τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ, Καθηγητή Νικόλαο Κατσαράκη, και τις πρυτανικές αρχές.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΛΜΕΠΑ ευχαριστεί θερμά το Σύνδεσμο Φροντιστηρίων Ηρακλείου αλλά και τα Τμήματα του πανεπιστημίου για την εντατική τους προσπάθεια για την επιτυχία της εκδήλωσης. 

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Γραφείο Διασύνδεσης Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου».

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί