Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μεγαλύτερη πολιτική φούσκα της μεταπολίτευσης

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Η μεγαλύτερη πολιτική φούσκα της μεταπολίτευσης με το ονοματεπώνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τώρα έτοιμη να σκάσει με θόρυβο……
Εξολοθρεύει την μεσαία τάξη, φτωχοποιεί βιαίως την κοινωνία, αδιαφορεί επιδεικτικά για την εξαθλίωση στην οποία οδηγεί τον κόσμο, αλλά δεν είναι μισάνθρωπος . Φωτογραφήθηκε προεκλογικά στα δεμάτια με τον σανό, έπαιξε τον καουμπόι στον θεσσαλικό κάμπο, έπεσε «τυχαία» σε θαυμάστρια που «αυθόρμητα» αναφώνησε μαγεμένη «καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ», αλλά δεν είναι λαϊκιστής. Ανακάλυψε ότι ο Τσίπρας «πούλησε την Μακεδονία για τις συντάξεις», εγκολπώθηκε την ακροδεξιά ατζέντα, ενσωμάτωσε τα ορφανά της χούντας σε ρόλους- κλειδιά, αλλά δεν είναι αδίστακτος τυχοδιώκτης.
Στήριξε την προεκλογική του εκστρατεία στο Μάτι, προκάλεσε στην Βουλή με την φράση «εμείς μετράμε στρέμματα ενώ εσείς μετρούσατε φέρετρα», αλλά δεν είναι τυμβωρύχος.
Επικαλέστηκε το χυδαίο ψέμα για τον νεκρό πατέρα του Α.Τσίπρα, αλλά αυτή δεν είναι μια πράξη ωμής πολιτικής αλητείας
‘Άφησε συνειδητά ανυπεράσπιστο το ΕΣΥ στην πανδημία και 16.000 ανθρώπους να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ, αλλά δεν είναι εγκληματίας.
‘Έδωσε και συνεχίζει να εκχωρεί τον δημόσιο πλούτο στους καρχαρίες με απευθείας ανάθεση, χωρίς καμία λογοδοσία, αλλά δεν είναι ένας κοινός ντίλερ συμφερόντων.
Ενέπλεξε την χώρα στο εμπόλεμο παιχνίδι- με ό,τι αυτό συνεπάγεται-ερήμην των πολιτικών δυνάμεων και του υπουργού Εξωτερικών, κάνει μυστικές συμφωνίες με τον Ερντογάν , αλλά δεν είναι επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα.
Εξολοθρεύει την μεσαία τάξη, φτωχοποιεί βιαίως την κοινωνία, αδιαφορεί επιδεικτικά για την εξαθλίωση στην οποία οδηγεί τον κόσμο, αλλά δεν είναι μισάνθρωπος.
Έχει επιβάλλει από την πρώτη στιγμή τον μακαρθισμό σε όλα τα πεδία ( ασχέτως εάν δεν είναι βέβαιο πως ξέρει ποιος ήταν ο Τζόζεφ Μακάρθυ) , κυνηγά συστηματικά την ερευνητική δημοσιογραφία και τους δικαστές που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis, αλλά δεν είναι καταπατητής των στοιχειωδών πυλώνων της Δημοκρατίας, όπως η Δικαιοσύνη.
Μάζεψε άρον-άρον την ευρωπαϊκή οδηγία για την περιφρούρηση των προστατευομένων μαρτύρων, αλλά δεν είναι υπεργολάβος της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Πλασαρίστηκε ως το καλύτερο βιογραφικό της χώρας, αλλά τα κολάμπια και τα χάρβαρντ σε λίγο θα υποβάλλουν ενστάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση τους, όσο οι …κοίτες της δομικής αμορφωσιάς του πρώην Μωυσή, βουλιάζουν στα ρηχά της πολυεπίπεδης ανεπάρκειας του.
Είναι ακραίος σε όλα του! Ακραίος νεοφιλελεύθερος, ακραίος λαϊκιστής, ακραίος αμοραλιστής.
Η μεγαλύτερη πολιτική φούσκα της Μεταπολίτευσης, με το ονοματεπώνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τώρα έτοιμη να σκάσει με θόρυβο. Σαν απόστημα με πύον που ζέχνει.

Πηγή: eretikos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί