«Στο εξωτερικό πολιτικοί εμπλεκόμενοι σε τέτοιο πράγμα παραιτούνται»: Εξαλλος ακόμη και ο Πορτοσάλτε με τον Πατούλη

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» από τον ΣΚΑΪ στον Γιώργο Πατούλη σχετικά με την αποκάλυψη της «Αυγής της Κυριακής» για τη λογοκλοπή στο διδακτορικό.

«Στο εξωτερικό πολιτικοί εμπλεκόμενοι σε τέτοιο πράγμα παραιτούνται» τόνισε με νόημα ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν υπάρχει οδός διαφυγής» συμπλήρωσε.

Στην αρχή, διαβάζοντας τον κεντρικό τίτλο του σημερινού πρωτοσέλιδου της «Αυγής», «Το κρυφτούλι των “αρίστων”» Δημήτρης Οικονόμου, Χριστίνα Κοραή και Άρης Πορτοσάλτε επιχείρησαν να προσπεράσουν στα γρήγορα το θέμα της ένοχης σιωπής από τη ΝΔ και της απόπειρας συγκάλυψης από την κυβέρνηση. «Δύο φορές είπε χθες ο κ. Οικονόμου (σ.σ. ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) ότι δεν είναι στην κυβέρνηση ο κ. Πατούλης» τόνισε ο Αρ. Πορτοσάλτε για να συνεχίσει «τι το θες το διδακτορικό, αν είναι μετά να ξευτιλίζεσαι;».

Ωστόσο, όταν ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για καταγγελία αλλά ότι υπάρχουν στοιχεία για την λογοκλοπή, καθώς και ότι υπάρχει σοβαρό θέμα ηθικής τάξης για τον εκλεγμένο με το χρίσμα της ΝΔ περιφερειάρχη Αττικής, ο Άρης Πορτοσάλτε αναγκάστηκε να πει ότι στην Ευρώπη σε ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν παραιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ζητήσει τη διαγραφή του Γιώργου Πατούλη από τη Νέα Δημοκρατία. Σχολιάζοντας τη χθεσινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το σκάνδαλο της «διατριβής» του περιφερειάρχη Αττικής, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε: «Το ερώτημα κύριε Οικονόμου είναι απλό: θα συνεχίσετε να στηρίζετε τον λογοκλόπο κ. Πατούλη ή θα τον διαγράψετε;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί