Η συγκινητική στιγμή που ποδοσφαιριστής του Τηγανίτη δένει τα κορδόνια αντιπάλου του κατά τη διάρκεια του αγώνα (Βίντεο)

Μια πολύ όμορφη στιγμή μας χάρισε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Γαρίπα και τον Τηγανίτη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Τηγανίτη Σοφουλάκης και ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν σε εξέλιξη βοήθησε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή της Γαρίπας να δέσει τα κορδόνια του. Μάλιστα η μπάλα εκείνη την ώρα παιζόταν κανονικά στις τέσσερις γραμμές έχοντας και πορεία προς τους δύο παίκτες, οι οποίοι ωστόσο δεν κινήθηκαν πάνω σε αυτή.

Αναμφίβολα είναι μια στιγμή την οποία επιζητάμε στους αγωνιστικούς χώρους μιας και το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Τον ενθουσιασμό του και την χαρά του δεν έκρυψε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος με ανάρτηση του ανέφερε:  «Ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Η προσωποποίηση του FAIR PLAY Από τις πιο όμορφες στιγμές που έχουμε δει στο τοπικό ποδόσφαιρο. Συνέβη χθες Κυριακή σε γήπεδο του Ηρακλείου. Στο παιχνίδι Β κατηγορίας Γαρίπα – Τηγανιτής (2 – 0). O ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τηγανιτή Σοφουλάκης και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας και ενώ η ομάδα του έχανε με 1 – 0 αυτός σταματάει και δένει τα κορδόνια αντιπάλου ποδοσφαιριστή».

Δείτε το βίντεο του Νίκου Σωμαράκη με την σπουδαία στιγμή:

Grandsport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί