Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι λιποθυμίας τη γυναίκα του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα νέο σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως σήμερα.

Σε άθλια κατάσταση στην χειρουργική κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου βρίσκεται μια 56 γυναίκα, η οποία δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα από τον 61χρονο σύζυγο της.

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και ο σύζυγός της με καταγωγή από τη Δράμα, ζουν τα τελευταία χρόνια σε χωριό της Πάνω Ρίζας, σε σπίτι το οποίο ενοικιάζουν επί του κεντρικού δρόμου του χωριού.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η άτυχη 56χρονη παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε ημιλυποθυμη κατάσταση, μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο διαμέρισμα.Σύμφωνα με πληροφορίες, την αστυνομία ενημέρωσε φίλος των παιδιών του ζευγαριού τα οποία διαμένουν στο εξωτερικό και δεν μπορούσαν τις τελευταίες ημέρες να επικοινωνήσουν με την μητέρα τους.

Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή εντός του διαμερίσματος, χτυπημένη σε όλο της το σώμα! Ο 61χρονος φαίνεται να ισχυρίστηκε αρχικά ότι η σύζυγος έπεσε από τις σκάλες, ενώ στην έρευνα της αστυνομίας έχουν συλλεχθεί και μαρτυρίες κατοίκων που αναφέρουν την άσχημη κοινωνική συμπεριφορά του άνδρα, γενικότερα!Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με σοβαρά όμως χτυπήματα στο σώμα της!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί