Ο Πέτσας επιχειρεί να διαψεύσει τον εαυτό του μετά τη δήλωση για τις εκλογές

Με μια αμήχανη ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Εσωτερικών επιχείρησε να μπαλώσει τα όσα δήλωσε το Σάββατο περί εκλογών και προκάλεσαν σοβαρές αντιδράσεις στις τάξεις της αντιπολίτευσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε ότι τα λόγια του… διαστρεβλώθηκαν και προχώρησε σε επική κωλοτούμπα σημειώνοντας ότι «οι πολίτες ζητούν σταθερότητα και ασφάλεια. Και εμπιστεύονται την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που με σύνεση και ενότητα οδηγεί τη χώρα μπροστά».

Βέβαια, μόλις, πριν μερικές ώρες είχε αναφέρει τα ακριβώς αντίθετα, καθώς, μιλώντας στο Mega είχε επισημάνει ότι: Δεν βλέπω εκλογές το 2022. Πρώτο γιατί ο πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός ότι θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μία περίοδο αναταραχής, όπως αυτή, είναι λογικό όταν κάποιος δεν βγάζει τον μήνα του ή τα βγάζει με δυσκολία, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία, γιατί βλέπει αυτή τη στιγμή ότι δεν βγαίνει.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα λόγια του κ. Πέτσα έφεραν αντίδραση από την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να κάνει λόγο για κυνική παραδοχή από τον υπουργό Εσωτερικών και για κατάρρευση του πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί