Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό

2 – 3 το ματς στο Γεντί Κουλέ

O ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ», στην πρεμιέρα των play out της Super League 1.

Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ αρκετά επιθετικά και χωρίς ροτέισον, με τον Επασί να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Σελίμοβιτς – Βούρο στο κέντρο της άμυνας και τον Μαρινάκη με τον Μπαλογιάννη στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Νέιρα, Μεγιάδο και Ντε Γκούζμαν, ενώ στα «φτερά» της επίθεσης ξεκίνησαν οι Λάμπρου και Ντουρμισάι. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Φελίπε.

Ο ΟΦΗ θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως δεν ήταν καλός από το 5ο λεπτό και μετά, με αποτέλεσμα να κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα και στις μεταβιβάσεις του. Ο Ιωνικός έφτασε στο 1-0 με τον Ρομαό να σκοράρει με κεφαλιά στο 11’, καθώς βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή μετά από το κόρνερ του Άοσμαν.

Η εικόνα του ΟΦΗ δεν ήταν καλή ούτε στη συνέχεια, με τον Ιωνικό να «χτυπάει» στις αντεπιθέσεις, κυρίως από την πλευρά του Μπαλογιάννη και τον Επασί να έχει αρκετή δουλειά. Ο ΟΦΗ είχε τις πρώτες του καλές στιγμές στο 22’ όταν έχασε διπλή ευκαιρία με τον Ντουρμισάι και τον Φελίπε, με τον Χουτεσιώτη να τους λέει «όχι».

Ο Ιωνικός πέτυχε δεύτερο γκολ με το δυνατό σουτ του Μύγα στο 39’, ενώ σκόραρε και τρίτη φορά, εκμεταλλευόμενος την πολύ κακή εικόνα του ΟΦΗ, με τον Ντάλσιο να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ με πλασέ στο «παραθυράκι» του Επασί στο 44’. Η μόνη αντίδραση του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν το γκολ του Φελίπε με κεφαλιά στο 45+1’, με το οποίο μείωσε λίγο μετά το τρίτο τέρμα του Ιωνικού.

Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Ο Νίκος Νιόπλιας έβαλε στο παιχνίδι τους Γιαννούλη και Διαμαντή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλλάζοντας το σύστημα από 4-3-3, σε 3-4-3 και περνώντας εκτός ματς τους Λάμπρου και Σελίμοβιτς.

Ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του, άλλαξε κατά πολύ την εικόνα του σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και έφτασε στο 3-2 με το γυριστό του Ντουρμισάι στο 56’, και με πολύ ώρα να απομένει άρχισε την επίθεση για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Από το 70’ και μετά, ο ΟΦΗ έγινε ακόμα πιο επιθετικός με την είσοδο των Μπουζούκη και Τσιλιανίδη, με τον Ιωνικό να περιορίζεται σε αμυντικό ρόλο.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές, όμως κυρίως στις δύο πολύ καλές ευκαιρίες του Διαμαντή δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και το 3-2 έμεινε έως το τέλος, με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα στην πρεμιέρα των play out.

gentikoule.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί