Ο ΕΣΔΑΚ στην 4Η Διεθνή Έκθεση Verde.tec 2022 –Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Στην 4η Διεθνή Έκθεση Verde.tec 2022 –Τεχνολογίες Περιβάλλοντος που πραγματοποιείται στην Αθήνα συμμετέχει ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης  ( #esdak ).

Η Έκθεση «Verde-Tec» είναι διεθνής , διεξάγεται για τέταρτη φορά ,αποτελεί την μοναδική εξειδικευμένη έκθεση της χώρας για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος , την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις και λαμβάνει χώρα από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022 , στο MEC Παιανίας .

Το τριήμερο της έκθεσης , στο πλαίσιο ενός μαραθώνιου ενημέρωσης ,θα δοθεί έμφαση στην καινοτομία , στην έρευνα και στις τεχνολογίες αιχμής που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για το περιβάλλον.

Ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ δίνει το «παρών» ως εκθέτης στην Διεθνή Έκθεση Verde Tec 2022 παρουσιάζοντας τα έργα και τις καινοτόμες  δράσεις που έχει υλοποιήσει στην Κρήτη στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων και της εδραίωσης συνθηκών  κυκλικής οικονομίας στο νησί.

Παράλληλα , συμμετέχει στον τριήμερο μαραθώνιο ενημέρωσης  “Verde.Tec Forum”  όπου διερευνώνται  νέες τεχνολογίες ενώ προτάσεις και δράσεις θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί