Συγκλονίζει το μοιρολόι της μάνας στη δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια (βίντεο)

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για το διπλό φονικό στα Ανώγεια μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής και αναμένεται να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία.

Στα δικαστήρια των Χανίων το κλίμα ήταν εκρηκτικό, καθώς ήταν παρόντες συγγενείς και των δυο πλευρών που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη και τον 63χρονο  Λευτέρη Καλομοίρη.

Συγκλονιστική η μάνα του Ξυλούρη που μοιρολογεί τον νεκρό 30χρονο:

Για ένα προσχηματικό κώλυμα από την μεριά της πολιτικής αγωγής έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Διονύσης Βέρρας.

Το διπλό φονικό στα Ανώγεια: Αναβιώνει η υπόθεση στα Δικαστήρια των Χανίων

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του διπλού φονικού με θύματα τον Λευτέρη Καλομοίρη και τον Γιώργο Ξυλούρη εκτιμώντας ότι αυτό θα επαναληφθεί και στην επόμενη δικάσιμο.

Στον κατηγορούμενο γιο του Καλομοίρη, ο οποίος βλέποντας νεκρό τον πατέρα του, πυροβόλησε και σκότωσε τον Ξυλούρη, έχει επιβληθεί σε πρώτο βαθμό ποινή ισόβιας κάθειρξης για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο τραγικά περιστατικά συνέβησαν τον Μάιο του 2020.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια επεισοδίου, o 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης σκότωσε εν ψυχρώ τον άτυχο λυράρη και μαντιναδολόγο, 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη έξω από το σπίτι της οικογένειας στα Ανώγεια.

Τότε, βγήκε έξω ο Μανώλης Καλομοίρης και βλέποντας τον πατέρα του να κείτεται νεκρός, άδειασε τις σφαίρες από το πιστόλι των 9mm στο σώμα του 30χρονου κτηνοτρόφου.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί