Ν. Ανδρουλάκης: Δεν ξέρει… πόσα χρωστάει το ΠΑΣΟΚ, αλλά θα τα ρυθμίσει! (βίντεο)

Όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα είναι ρυθμισμένα μέχρι το συνέδριο» υποστήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης αφήνοντας, όμως, ενεούς τους τηλεθεατές καθώς στην ερώτηση για το ύψος των χρεών του κόμματος απάντησε «δεν έχω την ακριβή εικόνα».

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επέμεινε ότι μέσα σε ένα μήνα και τέλος πάντων πριν από το συνέδριο του κόμματος που εκτιμάται ότι θα γίνει τον Ιούνιο θα έχουν ρυθμιστεί τα εκατοντάδες εκατομμύρια χρεών που έχει, χωρίς, όμως, να απαντήσει εάν έχει γίνει συνεννόηση με τις τράπεζες.

Στο ερώτημα ότι εκτός από τα παλιά χρέη του ΠΑΣΟΚ, θα τρέχουν και οι νέες τραπεζικές υποχρεώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε ότι «θα πιεστούμε αλλά το θεωρούμε σημαντικό για το νέο πολιτικό κεφάλαιο που ανοίγουμε» ενώ παράλληλα πρότεινε όλες οι δαπάνες των κομμάτων να μπαίνουν στο διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2020 το ΠΑΣΟΚ έχει δανειακές υποχρεώσεις του ανέρχονται πλέον στα 318 εκατ. ευρώ.  Το ΠΑΣΟΚ κατά το 20020 εμφανίζεται να έχει καταβάλει περίπου 3,2 εκατ. ευρώ για τις δανειακές υποχρεώσεις του, που στο ίδιο διάστημα αυξήθηκαν όμως κατά περίπου 7 εκατ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί