Κρήτη: Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Κακοποιούσε για χρόνια την σύζυγο και τα παιδιά του

Έναν εφιάλτη ζούσαν μία 37χρονη Χανιώτισσα και τα τρία ανήλικα παιδιά της τα τελευταία έξι χρόνια οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελία, κακοποιούνταν από τον σύζυγό της.

Πως ξεκίνησε η εξιχνίαση της υπόθεσης 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο zarpanews.gr ο διοικητής του Α.Τ. Κισσάμου, Χρήστος Χατζής, πριν από τρεις ημέρες έφτασε στην διεύθυνση ένα ανώνυμο μέιλ, το οποίο έκανε λόγο για σοβαρή και συστηματική κακοποίηση της μητέρας και των παιδιών.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζή, ο άνδρας κατανάλωνε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έχανε τον έλεγχο. Ξεσπούσε πάνω τους, τους χτυπούσε. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή -όταν και έφτασε η καταγγελία στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Αρκετές ήταν οι φορές που η 37χρονη είχε επιχειρήσει να βοηθήσει τον 46χρονο με ψυχολογικές δομές υποστήριξης, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μετά και το τελευταίο περιστατικό, ο άνδρας δέχθηκε να ακολουθήσει θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη  46χρονος

Αφότου συνέλλεξαν όλες τις πληροφορίες και τα απαιτούμενα στοιχεία οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του την Δευτέρα. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατ’ επανάληψη κακοποίηση σωματική και ψυχολογική στη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί