“Παρεξήγηση το εισιτήριο” απαντά η Βικελαία (κι όχι ο δήμος), αλλά ισχύει…

Δεν επιβάλλει το εισιτήριο στους μαθητές η Βικελαία, αλλά η επιχείρηση του δήμου Ηρακλείου ΔΕΠΑΝΑΛ για εκπαιδευτικά προγράμματα που κάνει στο πατάρι του βιβλιοπωλείου της Βιβλιοθήκης, αναφέρει σε απάντησή του, στην αποκάλυψη του Candiadoc για την επιβολή εισιτηρίου, ο προϊστάμενός της.

Δείτε: Βικελαία: Ο δήμος βάζει… εισιτήριο και μάλιστα για μικρούς μαθητές!

Το Candiadoc δεν ανέφερε βέβαια ότι το εισιτήριο το επιβάλλει η Βικελαία αλλά ο δήμος (ο οποίος και όφειλε να απαντήσει, αλλά σιγά μην καταδεχτεί το πολιτικό προσωπικό να απαντήσει…) για προγράμματα που γίνονται στη Βικελαία. Και τα προγράμματα γίνονται από τη Βικελαία και τη ΔΕΠΑΝΑΛ, στη Βικελαία. Άρα ό,τι γράψαμε ισχύει στο ακέραιο: εισιτήριο σε μικρούς μαθητές για την είσοδο στη Βικελαία…

Η απάντηση του προϊσταμένου της Βικελαίας, Δ. Σάββα:

«Περί του εισιτηρίου της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης»

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Προφανώς πρόκειται για κάποια παρεξήγηση και πρέπει να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια. Ουδέποτε η Β.Δ.Β. διανοήθηκε να εισπράξει χρήματα από τους Δημότες της, τους οποίους τόσο σεβόμεθα και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Πάντοτε οι δράσεις της «Β.Δ.Β.» είναι δωρεάν και αυτή τη στιγμή δεχόμεθα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους μας, αλλά και να ενημερωθούν για την ιστορία της πόλης μας και της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, Δωρεάν! Το εισιτήριο στο οποίο αναφέρεστε αφορά σε εκπαιδευτικά προγράμματα της ΔΕΠΑΝΑΛ που γίνονται στο πατάρι του βιβλιοπωλείου. Πρόκειται για χώρο του μεγάρου Αχτάρικα που έχει την αποκλειστική ευθύνη και την εποπτεία για τη λειτουργία του η ΔΕΠΑΝΑΛ και όχι η «Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη».

Με εκτίμηση και σεβασμό

Ο προϊστάμενος της «Β.Δ.Β.»

Δημήτρης Χ. Σάββας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί