Χειροτερεύει μέρα με τη μέρα η κατάσταση του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά (Φωτο)

Καθημερινά βουλιάζει όλο και περισσότερο

Πραγματικό σοκ προκαλούν οι εικόνες από το δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο και συγκεκριμένα τμήμα Καστέλι – Αγία Βαρβάρα, 800 μ. πριν από το τούνελ της Αγίας Βαρβάρας, που καθημερινά βουλιάζει και χάνεται.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Αντώνης Χαλκιαδάκης είναι χαρακτηριστικές, όπως και το κείμενο που τις συνοδεύει: «Το ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις για τον καινούργιο δρόμο Ηράκλειο Μοίρες, δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Αυτό που απαιτείται από προχτές είναι δουλειά…… Να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες….. Σεβαστείτε κ Λυπηθείτε τον κόσμο που πηγαίνει και έρχεται κάθε μέρα…. Τον τουρισμό που θα έρθει σε λίγες μέρες… Φτάνει λοιπόν η κοροϊδία…»

Ένας δρόμος που φτιαχνόταν πάνω από 30 χρόνια και που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ σε κατασκευή και μελέτες και που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν τρία χρόνια, σήμερα χάνεται σαν χάρτινος πύργος!

Θα γίνει άραγε καταλογισμός ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση, αν και αυτή την ώρα αυτό που βιάζει είναι η γρήγορη αποκατάστασή του…

e-mesara.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χειροτερεύει μέρα με τη μέρα η κατάσταση του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά (Φωτο)”

  1. Ερηνη

    Ποιες μελέτες και κουραφέξαλα; Πήγανε κι θεμελιωσανε δρόμο όπου ανεβληζε πηγή!!! Απλά για να φάνε, να φάνε, να φανε,…. Ο δρόμος μπάζει από παντού, πριν την Αγ. Βαρβάρα, μετά την Αγ. Βαρβάρα, πριν τον Απομαρμα, μετά τον Απομαρμα…..
    Γενικά ανεμομαζοματα διαολοσκορπισματα. Αλλά αυτοί φάγανε εμείς πληρώνουμε πάλι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί