ΠΑΓΝΗ: Συγκέντρωση των μόνιμων και συμβασιούχων εργαζομένων

Ανακοίνωση για την συγκέντρωση των μόνιμων και συμβασιούχων εργαζομένων που πραγματοποίησε με αφορμή την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 του Μάρτη, με αφορμή την εκδήλωση για την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, συγκέντρωση των μόνιμων και συμβασιούχων εργαζομένων.

Στη συγκέντρωση έγινε ενημέρωση για τη συνέχιση της ομηρίας των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, όπου λήγουν τέλη Μάρτη.

Εκφράστηκε η αγανάκτηση των εργαζομένων για το εργασιακό τους μέλλον.

Μετά τη συγκέντρωση έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή του νοσοκομείου όπου για άλλη μια φορά εκφράστηκε με «καλές προθέσεις», που από μόνες τους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το εργασιακό τους μέλλον.

Εμπνεόμαστε από την πάλη των εργατριών της Νέας Υόρκης, συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα που χάραξαν για καλύτερες συνθήκες δουλειάςγια μόνιμη και σταθερή εργασία, για ένταξη στα ΒΑΕ, για προστασία της μητρότητας και της υγείας των γυναικών,  αλλά και για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών στο σύνολό τους!

Προχωράμε σε συνεχείς κινητοποιήσεις με συντονισμό και τα άλλα σωματεία για την διεκδίκηση του δικαιώματος της σταθερής και μόνιμης δουλειάς για ΟΛΟΥΣ!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί