«Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», είπε σε αστυνομικό ο δολοφόνος της οικογένειας στην Ανδραβίδα

Σήμερα η απολογία του

Τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την σύλληψη του 60χρονου που σκότωσε μια ολόκληρη οικογένεια στην Ανδραβίδα επειδή δεν του πλήρωνε το ενοίκιο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης της Ανδραβίδας ενοχλήθηκε όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση 15.000 ευρώ από το σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε αξιωματικό.

Ωστόσο, ο δράστης φέρεται να μην έμεινε μόνο εκεί, καθώς ρώτησε τον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας πώς μπορεί να πέσει στα μαλάκα. «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», φέρεται να του είπε.

Ο 60χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, καθώς την Κυριακή ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Κατά τη διάρκεια της άφιξής του στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας κάτοικοι της περιοχής τον αποδοκίμασαν, ενώ όταν όταν βγήκε από το αμάξι, κάποιοι του φώναξαν: «Γιατί τα παιδιά;».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη «ο συλληφθείς, στις 2-3-2022, το απόγευμα, στην Ανδραβίδα, μετέβη σε οικία ιδιοκτησίας του, που ενοικίαζε σε ζευγάρι αλλοδαπών, οι οποίοι διέμεναν με τρία ανήλικα παιδιά και με τη χρήση πυροβόλου όπλου, τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο αλλοδαπό πατέρα των δύο παιδιών, την 37χρονη αλλοδαπή σύζυγό του, ενώ παράλληλα προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, με απόφραξη των αεροφόρων οδών, στα δύο ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών, αντίστοιχα».

«Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή»

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι στις ΗΠΑ, σε ανάλογες περιπτώσεις παράνομης οπλοκατοχής και επιθετικής συμπεριφοράς σε ζώα από άτομα που ζουν στην περιφέρεια, οι αρχές τα παρακολουθούν και ερευνούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα που έχουν γίνει στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι η Αμαλιάδα είναι μια πολύπαθη περιοχή και οι αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Με αυτή την άποψη συμφώνησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, λέγοντας πως οι αρχές πρέπει να δουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή ή και εξαφανίσεις. Θύμισε πως ο δράστης ήταν γνωστό ότι έβαζε φόλες σε ζώα ενώ είχε σκοτώσει ακόμα και έναν κόκορα που τον ενοχλούσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί