Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Την  εβδομάδα  14 – 18 Μαρτίου 2022 το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης  των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών  Σπουδών που προσφέρονται από τις Σχολές του (Ιατρική Σχολή, Φιλοσοφική Σχολή, Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, Σχολή Επιστημών Αγωγής και Σχολή Κοινωνικών Επιστημών). 

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό και ερευνητικό Ίδρυμα με διεθνή παρουσία, προσφορά και αναγνώριση, που δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων και πεδίων έρευνας. Διαθέτει 5 Σχολές με 16 Τμήματα και προσφέρει 55 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία  είτε οργανώνονται από ένα  τμήμα είτε είναι διατμηματικά ή και διιδρυματικά και συνδυάζουν γνώσεις από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους.

Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να πληροφορηθούν για το πρόγραμμα σπουδών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, να γνωρίσουν τους καθηγητές – υπεύθυνους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και να ενημερωθούν για τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που αυτά προσφέρουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και η παρακολούθηση θα είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε  τον  ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.career.uoc.gr/index.php/el/services-2/ekdiloseis-anakoin/65-diadiktyaki-parousiasi-ton-programmaton-metaptyxiakon-spoudon-tou-panepistimiou-kritis

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί