Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Έχασε τη μάχη η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Μία ακόμα δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο γυναικοκτονιών που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας. Θύμα αυτή τη φορά είναι μία 41χρονη στην Θεσσαλονίκη, που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, εισέβαλε στο ουζερί που διατηρούσε η 41χρονη πρώην σύντροφος του και την τραυμάτισε στην κοιλιά. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη του θύματος. 

Η 41χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο «Παπαγεωργίου», όπου και διασωληνώθηκε. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα της. 

Ο δράστης, πρωταθλητής ΜΜΑ, μετά την αποτρόπαια πράξη του αυτοκτόνησε και το θύμα – σύμφωνα με πληροφορίες – του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.about:blank

«Είχαν αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί