Δολοφονία οικογένειας στην Ανδραβίδα: Δύο άτομα θα είναι τα πρώτα που θα κληθούν να καταθέσουν

Δύο άτομα θα είναι τα πρώτα που θα κληθούν να καταθέσουν για την τετραπλή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Δείτε: Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Δεν είναι ο πατέρας ο δράστης – Ψάχνουν ποιος σκότωσε την οικογένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Θανάση Γερασιμίδη για το newsit.gr, ο πρώην σύζυγος της 37χρονης και ένας γείτονας του ζευγαριού, με το οποίο εξετάζεται αν το νεκρό ζευγάρι είχε αντιπαλότητα, θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία της Ανδραβίδας.

Τα παραπάνω άτομα θα βρεθούν αρχικά ως μάρτυρες ενώπιον των ανακριτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους.

Έτσι έγινε το άγριο έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Το μόλις ενός έτους παιδί, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδερφό του.

Μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί