«Η Αποκριά φεύγει …ένα μικρό Γιγάντιο Δεινοθήριο έρχεται» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης αποχαιρετά τη φετινή  Αποκριά υποδεχόμενο ένα μικρό Γιγάντιο Δεινοθήριο!  

Η ανακοίνωση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας:

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 ελάτε να ανακαλύψουμε τα 9 ίχνη του Δεινοθηρίου μέσα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης! Θα έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να το  ακούσουμε, να το κατασκευάσουμε και να συγκεντρώσουμε πληροφορίες γι’ αυτό! Επίσης,  μπορούμε να φωτογραφηθούμε δίπλα του, αλλά και πάνω του, φορώντας την αποκριάτικη  στολή μας*! 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Super Market Χαλκιαδάκης για την ευγενική χορηγία,  χάρη στην οποία κατασκευάσαμε το μικρό Γιγάντιο Δεινοθήριο! Επίσης, ευχαριστούμε τις συνεργάτιδες του μουσείου, Έρη Ανταλουδάκη και Νίκη Παξιμαδά, για τα περίφημα  ζωγραφικά μοτίβα του μικρού Γιγάντιου Δεινοθηρίου!

Κόστος συμμετοχής: 3€ / παιδί (επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου), στο οποίο  συμπεριλαμβάνεται το υλικό για όλες τις κατασκευές και ένα μικρό δωράκι! 

*ε! δεν χωράνε σε ένα δελτίο τύπου κι όλα τα αποκριάτικα μυστικά μας! 

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον Covid-19 για τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε δράση του Μουσείου είναι απαραίτητη η επίδειξη στην είσοδο του Μουσείου του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε  ισχύ για τους άνω των 18 χρονών και η επίδειξη αρνητικού self test για τους έως των 17 χρονών. Το  self test πρέπει να έχει διενεργηθεί την ημέρα που θα επισκεφθείτε το Μουσείο. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί