Ήττα για τον ΟΦΗ: Έχασε με 2 γκολ από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ με 2-0 μετά από ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του στην 25η αγωνιστική της Super League και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον ιωνικό αύξησε στους 13 τους βαθμούς της διαφοράς του από τον δεύτερο «δικέφαλο».

Με πολλές αλλαγές για διαφορετικούς λόγους προχώρησαν στις δύο ομάδες Μαρτίνς και Νιόπλιας αλλά παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι ήταν γρήγορο και αρκετά καλό στο ξεκίνημα του.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία στο 5’ με τον Μασούρα στο 13’ είχαν γκολ με τον Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε αφού είδε τη φάση στο VAR ο ρέφερι, γιατί η μπάλα βρήκε πρώτα στο χέρι του μαροκινού φορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε γρήγορο ρυθμό και έχασαν δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες με τους Μασούρα και Εμβιλά, όμως στο 19’ κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες από γύρισμα του Ελ Αραμπί (1-0).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών των «ερυθρολεύκων» με μοιραίο παίκτη τους τον Ελ Αραμπί που έχασε ένα τσουβάλι γκολ. Στο ίδιο διάστημα ο ΟΦΗ εμφανώς επηρεασμένος από τις αρκετές απουσίες που είχε λόγω τιμωριών και τραυματιών δεν απείλησε στιγμή τους γηπεδούχους.

Στο β’ μέρος το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο με τον Ολυμπιακό να χάνει νέες ευκαιρίες με τον Επασί να έχει σώσει και τετ α τετ με τον Ροντρίγκες, ενώ και ο ΟΦΗ δημιούργησε μια καλή ευκαιρία για γκολ με τον Ντουρμισάι. Στο 66’ ο Ελ Αραμπί βρήκε και πάλι δίχτυα αλλά και πάλι το γκολ του ακυρώθηκε επειδή στο ξεκίνημα της φάσης η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Μασούρα. Στο 72’ ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννούλη που βγήκε μόνος του με τον Επασί και ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Στο 85’ ο Σισέ από φάουλ του Βαλμπουενά με προβολή σημάδεψε το δοκάρι του Επασί και τελικά τη λύση το σκοράρισμα για τους Πειραιώτες έδωσε ο …ΟΦΗ με αυτογκόλ του Ντουρμισάι στο 89’ (2-0).

Ο Σουηδός ρέφερι Εκμπεργκ «κιτρίνισε» τους Τσιλιανίδη, Πασαλίδη και απέβαλε τον Γιαννούλη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (83’ Βρουσάι), Σισέ, Μπα, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ροντρίγκες (73’ Βαλμπουενά), Καρβάλιο (89’ Φαντιγκά), Μασούρας, Ελ Αραμπί.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος (60’ Καμάου), Μπουζούκης (80’ Λυμπεράκης), Τσιλιανίδης (46’ Ουές), Φαν Ντάινεν (46’ Ντουρμισάι), Λάμπρου (76’ Πασαλίδης).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί