Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποχωρεί από την Τσέλσι

Παρελθόν από την ηγεσία της Τσέλσι μετά από είκοσι χρόνια αποτελεί ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς μετά τις κυρώσεις λόγω του πολέμου που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία αποφάσισε να αφήσει τη διαχείριση της Τσέλσι στο φιλανθρωπικό ίδρυμα των πρωταθλητών κόσμου. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αυτό ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν μπορεί να εισέλθει στην Μεγάλη Βρετανία, με τον Ρώσο μεγιστάνα να παίρνει αυτή την απόφαση με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου, όπως αναφέρει και ο ίδιος στην δήλωση του.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρώσου μεγιστάνα:

«Κατά τη διάρκεια της σχεδόν 20χρονης ιδιοκτησίας μου στην Τσέλσι, θεωρούσα πάντα τον ρόλο μου ως θεματοφύλακα του συλλόγου του οποίου η δουλειά είναι να διασφαλίσει ότι είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε σήμερα, καθώς και να χτίζουμε για το μέλλον, διαδραματίζοντας ταυτόχρονα θετικό ρόλο στις κοινότητές μας.

Πάντα έπαιρνα αποφάσεις έχοντας κατά νου το συμφέρον του συλλόγου. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Αυτός είναι ο λόγος που δίνω σήμερα στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Τσέλσι τη διαχείριση και τη φροντίδα της Τσέλσι.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη θέση για να φροντίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου, των παικτών, του προσωπικού και των φιλάθλων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί