Άλλη μία σορός εντοπίστηκε στο γκαράζ του Euroferry Olympia

Την ανεύρεση άλλου ενός πτώματος εγκλωβισμένου στο δεύτερο γκαράζ του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου από τα σωστικά συνεργεία, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.

Ο νεκρός οδηγός, σύμφωνα με το efsyn.gr, θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή του, ενώ συνεχίζονταν όλη την νύχτα οι έρευνες στο κουφάρι του Euroferry Olympia υπό συνθήκες πολύ χαμηλής ορατότητας και μεγάλης τοξικότητας, με τον κίνδυνο ανάφλεξης να παραμένει ορατός.

Αργά χθες το απόγευμα, είχε εντοπιστεί απανθρακωμένο το πτώμα ενός άνδρα στο δεύτερο γκαράζ του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρεθεί εκτός φορτηγού.
Την Κυριακή είχε εντοπιστεί, επίσης στο δεύτερο γκαράζ, η σορός του 58χρονου οδηγού Βαγγέλη Μαλεσιάδα, η οικογένεια του οποίου κατέθεσε αγωγή κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το πλοίο ρυμουλκήθηκε έπειτα από περίπου 15 ώρες στο λιμάνι Πλατυγιάλι «Αστακός» Αιτωλοακαρνανίας. Στο εσωτερικό του δεν υπάρχει πλέον φλόγα παρά μόνο μεγάλη ποσότητα καπνού. Στον Αστακό έχουν μεταβεί και οι οικογένειες των αγνοουμένων, με την αγωνία να κορυφώνεται για την τύχη τους.

Στον χώρο που έχει ελλιμενιστεί το πλοίο, βρίσκονται σε ετοιμότητα 50 διασώστες, ενώ στο πρώτο κατάστρωμα υπάρχουν παρατεταγμένα οχήματα της Πυροσβεστικής

Υπενθυμίζεται ότι η ναυτική τραγωδία του Euroferry Olympia ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν τυλίχτηκε στις φλόγες, βόρεια της Κέρκυρας, ενώ πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Πρίντεζι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί